Business

Schoenen met hoge hakken passen – en aanblijven

Vegan gold rose heels 15 cm SULTRY-638 fabulicious sandals high heels

Voor het eerst hoge hakken dragen en er goed uitzien is voor de meeste vrouwen niet gemakkelijk. Als je ze voor het eerst aandoet op een avond waarop je verwacht er goed uit te zien terwijl je modieus op de dansvloer staat op een kantoorfeestje, zou je jezelf in een beetje een situatie kunnen bevinden die probeert om succes te hebben door het uit te trekken als een oude rot (een oude voet?). Maar hakken hoeven niet zo’n uitdaging te zijn; als je weet hoe je ermee om moet gaan.

Als je voor het eerst hakken visit https://www.heels-high.nl draagt, moet je het evenement van tevoren plannen en weten waar je op moet letten. Je wankele evenwichtsgevoel voor het eerst op hakken wordt het best geholpen door schoenen die je voldoende enkelsteun bieden. De enkels zijn meestal het meest wankele deel van de balans als ze hoog op hakken staan. Wat je nodig hebt, is een paar schoenen die je een vrij goed omwikkelde enkel geven – om kracht en steun te bieden wanneer de wiebels uit de hand lijken te lopen. Veel sterke bandjes rond de enkels zouden moeten zijn waar je naar moet zoeken. Hoewel dit je tijdens het evenement beschermt, wil je onmogelijk het risico nemen om je nieuwe vaardigheden op hoge hakken voor het eerst uit te proberen, op een belangrijke datum. Wat je nodig hebt, is om ze in proefritmodus aan te zetten – om als het ware te repeteren; en de beste plek om dat te doen is in de supermarkt. Je hebt voldoende planken en je karretje kan als handgrepen worden gebruikt als je hielen het proberen te begeven. Beginnen met alles, babystapjes zijn wat iedereen zegt dat je moet nemen. Babystapjes zouden je moeten helpen je balans te vinden voordat je echt kunt zweven.

Niet zelden zie je vrouwen op straat met schoenen met hoge hakken die dit advies wat te letterlijk nemen: je ziet ze met bange kleine babystapjes vooruitgaan. Het “babysteps”-advies is bedoeld voor hoe hoog de hakken waarschijnlijk moeten zijn als je ze voor het eerst past. Als je eenmaal een paar aan hebt, moet je een gedurfdere stap overwegen. Hoe meer stappen je zet met je hoge hakken aan, hoe groter de kans dat je struikelt. Lopen op hoge hakken is een daad van actief vertrouwen in jezelf; je wordt verondersteld min of meer stappen te zetten. Als je hielen nu hoog zijn, proberen je heupen in een reflex het evenwicht te herstellen door zichzelf naar voren te duwen. Je hele houding verandert op een manier die je je misschien niet eens realiseert; om de manier waarop je hielen je naar voren proberen te brengen in evenwicht te brengen, probeer je bewust de manier waarop je staat te veranderen, zodat je jezelf een beetje achterover leunt. En dat zou je kunnen doen terwijl je loopt. Je zou ook een iets bredere houding kunnen aannemen voor wat meer balans. Je wandeling moet schrijdend en sashaying zijn; dat is wat in jou tot leven brengt.

Voor de veiligste eerste ervaring met schoenen met hoge hakken, probeer niet hoger te gaan dan 3 1/2 inch; je krijgt vaak dezelfde stijlen als in de meer duizelingwekkende schoenen. Als u geen concessies wilt doen aan uw gezondheid, wat dacht u er dan van om een paar te proberen die de hoogte bereiken die u zoekt via een beetje een platform? Ik ben dol op de Charles David en Daniback Paley-sleehakken van $ 160 die sterk zijn, je het comfort van kurk geven en afhankelijk zijn van de platformstijl om je hiel omhoog te brengen. Dat is altijd het beste voor de balans voor een first-timer. Echte hoge hakken met bandjes die je enkels gespannen houden met mooie bandjes voor extra veiligheid in een paar echte hoge hakken, die je vindt in de $ 400 Tibi Flavias. Ze zijn zwart, ze laten veel van je enkels en tenen zien, en de brede enkelbandjes houden je veilig en goed ondersteund. Voor superstijlvolle hoge hakken die goedkoper, extreem goed gemaakt en en sexier zijn dan alles wat je hebt gezien, probeer de $ 185 Report Signature Randolphs. Het mooie leer en de stiksels zijn niet van deze wereld; en de conische wijnglasachtige hak heeft een attitude.

Het leven wordt er niet beter op als je manieren hebt om je tenen te verbergen in echt prachtig leer dat vakmanschap en attitude uitstraalt. En als u dat kunt doen zonder in te boeten aan uw veiligheid, is dat alleen maar beter.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.