Business

Verwarmde kleding om te fietsen

Het is duidelijk dat rijders iets warms en iets diks nodig hebben om zichzelf te beschermen tijdens het rijden op hun straatfietsen of mountainbikes. Stel je voor dat je door een straat of berg rijdt met warmte die op je handen, voeten en borst circuleert. Dit maakt de berijder niet zwak of minder een stoer persoon. Vergeet stoer doen. Het is tijd om jezelf te helpen en je veiliger te voelen. Mentaal vind je het misschien kinderachtig. Zou jij fietsen zonder helm? Natuurlijk zou je dat niet doen. Waarom zou u dan het risico nemen uw lichaam niet te beschermen als het klimaat hard is? Hoe kouder het wordt, hoe moeilijker het voor het lichaam is om op reflexen te reageren en fysieke reacties worden langzamer. Het wordt ook moeilijk om de fiets onder controle te houden als hun handen en voeten gevoelloos worden. Onderkoeling is doodsoorzaak nummer één onder outdoorliefhebbers in de winter.

De waarheid is dat Verwarmde bodywarmer je slimmer bent dan dit. Je weet dat het lichaam bij koude temperaturen kan afsluiten of dat er bewustzijnsverlies kan optreden. Je weet dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken. Je leven is belangrijk dat je maatregelen neemt om jezelf te verwarmen. De technologie voor verwarmingstoestellen op batterijen is beschikbaar. De batterijen die aan uw hand, voeten of borst zijn bevestigd, zijn kleiner dan een kaartspel en kunnen gemakkelijk in uw zak worden opgeborgen.

Stelt u zich eens voor dat u ergens vaart waar het zo koud is en toch comfortabel omdat uw handen en voeten niet gevoelloos zijn. Je voelt je goed dat je de kans hebt genomen om te investeren in technologie die uiteindelijk je leven kan redden van onderkoeling.

Naarmate de technologie voor verwarmde kleding vorderde, zijn er meer fabrikanten online gekomen met verwarmde uitrusting. Dit heeft gediend om het beschikbare assortiment verwarmde uitrusting te verbeteren en uit te breiden, terwijl de prijs betaalbaar bleef. Voor het grootste deel is verwarmde motorkleding geprijsd tussen $ 60 voor een paar verwarmde sokken tot $ 300 voor een verwarmd jack met ingebouwde warmteregelaar. Gezien de voordelen van verwarmde kleding – warmte, comfort, verlengd rijseizoen, veiligheid – is verwarmde motorkleding absoluut een koopje.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.